secret_santa_atelier_te_imbrac

Te ajutăm să fii Moș Crăciun pentru cei dragi ție

La fiecare produs există opțiunea de a fi trimis ca un cadou de Crăciun, iar noi îl ambalăm împreună cu o felicitare venită din partea Moșului și îl trimitem către adresa selectată de tine.

Livrarea poate fi făcută 100% anonimă sau poate fi făcută din partea ta, alegerea este la tine. 

După ce plasezi comanda te vom contacta să stabilim toate detaliile, și te ținem la curent cu tot procesul înclusiv cu o poză finală a coletului înainte de a fi trimis.

Trebuie să mai știi că din clipa în care plasezi comanda durează maxim 5 zile ca pachețelul să ajungă, așa că te sfătuim să faci comanda din timp, iar dacă vrei să facem livrarea mai târziu de cele 5 zile, nicio problemă.

Dacă nu ești decisă ce produs să alegi sau ce mărime poți oferi un voucher.

Scrie-ne folosind chat-ul de pe site, sau adresa de mail atelierteimbrac@gmail.com iar noi ne ocupăm de restul, inclusiv de livrarea lui.

Cum procedezi?

Dacă știi ce produs vrei să oferi adaugă produsul în coș selectând mărimea și adăugând "da" în câmpul "Vrei să o faci cadou?", după care în maxim 2h un membru al echipei noastre te va contacta pentru a pune la punct ultimele detalii.

Ceva nu e clar?

 

Foloseșete chat-ul de pe site sau adresa noastră de mail pentru a clarifica orice ar putea să te oprească din a face o surpriză anul acesta.

giphy.gif