Caută
  • Laura Grosu

Work from home: stylish & comfortable

Munca de acasă încă necesită adaptare. Ideal ar fi să te comporți întotdeauna ca și cum ai munci de la birou: să-ți pui cafea în termos, să-ți pregătești gustări, să-ți faci patul și să te schimbi în grabă de pijamale. Ai observat că atunci când te îmbraci cu haine de birou parcă te simți mai concentrată pe task-uri și mai productivă?


Asta nu înseamnă că trebuie să porți cea mai bună fustă sau să te îmbraci cu sacou și cămașă. Ai nevoie doar de câteva obiecte vestimentare confortabile, dar elegante. Pentru a te ajuta, am făcut un scurt brainstorming și am găsit ținute stylish și totodată cozy.


1. Blugi mom? DA! Pentru că sunt largi și fabricați din bumbac, te vei simțiți super confortabil purtându-i.2. Combină acest cardigan lung cu o bluză dintr-un material ușor, o pereche de colanți și cu papucii tăi de casă preferați.3. Pantalonii largi ar putea fi cei mai buni prieteni ai tăi. Dacă mă gândesc mai bine, am putea spune că sunt varianta îmbunătățită a pantalonilor de pijama, dar mult mai sofisticată și mai versatilă.4. OMG! Pantalonii baggy sunt atât de simpli și atât confortabili. Asortează-i cu o pereche de papuci pufoși de casă, cu un tricou și o vestă călduroasă din tricot.5. O rochie stil polo dintr-un material moale va deveni rapid piesa ta preferată pentru zilele de work from home. Suficient de largă pentru a te simți confortabil și suficient destul de drăguță pentru a face impresie pe Zoom.6. Acest set asortat este o alegere ideală în zilele reci. Este foarte comod și poate fi ușor completat cu un overshirt oversize din tricot.7. Puloverul este piesa vestimentară care, pe lângă faptul că merge cu orice, îți mai dă și un professional look (😃 atâta timp cât nu ți se văd papucii pufoși de casă).
Dacă ți-a plăcut acest articol, te invit să dai un Like paginii noastre de Facebook pentru a fi la curent cu toate promoțiile și noutățile!
6 afișare0 comentariu