Caută
  • Laura Grosu

Top 5 accesorii pe care orice femeie trebuie să le aibă

Se spune că prima dată oamenii se uită la pantofi și trag o concluzie despre tine în primele 3 secunde. Da, ai citit bine... Dacă ai la dispoziție doar 3 secunde pentru a face o impresie bună, atunci există suficiente motive pentru a lucra din greu la felul în care îți alegi accesoriile.


Te întrebi ce reprezintă defapt accesoriile în industria modei? Ei bine, se poate spune că un accesoriu este orice poți purta în afară de haine.


Celebrul designer de modă Oscar De la Renta a spus că: „O femeie își creează ținuta prin accesorii.” Importanța accesoriilor nu poate fi rezumată mai bine decât atât. Accesoriile au scopul de a amplifica efectul vizual pe care îl au hainele pe care le porți, dar asta depinde de stilul tău, de tendințele din acel moment și de context.


Iată o listă cu cele mai importante 5 accesorii pe care orice femeie trebuie să le aibă în garderobă!

Alegerea unei curele potrivite pentru talie nu este o simplă chestiune care ține de practicitate sau de reguli de stil bine stabilite, ci mai degrabă de bun gust. O curea bine aleasă, îți poate completa întreaga ținută. Dacă vrei să porți o cămașă sau un sacou, atunci cureaua poate fi elementul wow din outfit-ul tău.

De asemena, adăugarea unei curele din țesătură poate salva aproape orice ținută smart-casual din tentaculele mediocrității.

Cerceii sunt un element esențial atunci când vrei să scoți în evidență până și cele mai banale ținute. Indiferent de motivul pentru care îi porți, fie că vorbim despre adăugarea unei doze de glamour, asortarea unei ținute sau exprimarea personalității, o pereche frumoasă de cercei va fi întotdeauna un must-have pentru orice femeie.

Masca este un accesoriu pe care nu îl poți evita în această perioadă, iar trendul de a purta măști cu diferite culori și modele a apărut mai mult din nevoia de a sparge tiparele. Poți încerca și tu să-ți asortezi ținuta cu o mască interesantă, care să te facă remarcată!

Dacă îi ceri unei femei să-și aleagă accesoriul numărul unu pentru un look de invidiat, geanta ar fi acel accesoriu sau, în orice caz, ar fi în primele trei. Fie că vorbim de genți casual, clasice sau sport, specialiștii din industria modei spun că geanta trebuie sa se potriveasca cu stilul persoanei care o poartă. Tocmai pentru că o geantă este în general o investiție destul de mare, este recomandat ca aceasta sa poata fi ușor de adaptat cu toate piesele vestimentare din garderobă.

Eșarfa este accesoriul din țesătură, purtat în jurul gâtului, care îți oferă căldură, protecție solară sau te ajută să fii oricând în pas cu moda. Atunci când vrei să te joci cu nuanțele sau pur și simplu vrei să adaugi un strop de feminitate în ținuta ta, o eșarfă frumoasă te poate salva.

9 afișare0 comentariu