Caută
  • Laura Grosu

Poartă galben cu stil!

După un 2020 plin de încercări și situații din care a trebuit să învățăm să ne adaptăm unei lumi complet diferite, se pare că, cel puțin din punct de vedere culoristic, anul 2021 este plin de optimism și voie bună. De ce spun asta? Pentru că am aflat recent că speciliștii celebrului institut american Pantone au decis că galbenul va fi la modă în acest an.


Galbenul sau culoarea soarelui are cea mai mare vizibilitate din spectru și este adesea asociată cu abundența, cunoașterea, bucuria și curiozitatea.


În caz că nu ai văzut deja noua noastră colecție, galbenul și-a câștigat locul de onoare. Deschisă și vibrantă, această culoare superbă pune în valoare una dintre cele mai căutate piese vestimentare din magazinul nostru virtual: Rochia Arva. O poți purta la o întâlnire de business, o ieșire cu prietenii în oraș sau chiar la un party restrâns - în ton cu pandemia.


Iată propunerile de ținute pe care le-am pregatit pentru tine:

Dacă ți-a plăcut acest articol, te invit să dai un Like paginii noastre de Facebook pentru a fi la curent cu toate promoțiile și noutățile!


7 afișare0 comentariu