Caută
  • Laura Grosu

Am aflat ce culori vor fi în tendințe în sezonul de primăvară/vară 2022!

Actualizată în: 4 Nov. 2020

Deși este greu să ne imaginăm cum va fi lumea noastră după COVID-19, istoria a dovedit că inovația atinge cote maxime în perioadele de criză și sper că nici industria modei nu se va abate de la această regulă. Experții în tendințe de la WGSN și specialiștii în culori de la Coloro și-au unit forțele pentru a dezvălui 5 culori care vor fi în top în sezonul de primăvară/vară 2022.


Jenny Clark, Head of Color la WGSN, spune că nuanțele sezonului viitor sunt „conduse de dorința oamenilor de a fi energici, rămânând în același timp echilibrați și ancorați în prezent”. Tot aceasta afirmă că toate culorile alese „ne vor ademeni cu farmecul lor delicios și texturat”.


„Tocmai datorită perioadelor prelungite de izolare, natura va avea un farmec aparte, dar tehnologia va fi, de asemenea, celebrată, deoarece conexiunile prin intermediul instrumentelor digitale devin o parte din ce în ce mai necesară și mai apreciată în viața de zi cu zi”, explică comunicatul oficial. „Culorile cheie ale noului sezon reflectă această dualitate, variind de la nuanțe organice autentice la tonuri îmbunătățite artificial”.


1. Floarea de Orhidee (Coloro: 150-38-31)


„Din punct de vedere vizual, culoarea roz a orhideei are calități energizante, care vor ieși în evidență atât în viața reală, cât și în setările digitale”, notează Joanne Thomas, Head of Content la Coloro. "Este, de asemenea, suficient de versatilă pentru a fi în tendințe chiar și între anotimpuri. În această perioadă dificilă, tipul acesta de magenta va fi o modalitate excelentă de a crea un sentiment de pozitivitate și evadare." Este de așteptat ca rozul vibrant, în general, să aibă un impact puternic asupra costumelor de baie și a ținutelor de ocazie, așa că faceți provizii de bikini strălucitori și rochii de petrecere, în această nuanță.”

2. Nuanța uleiului de măsline (Coloro: 044-52-13)


În primăvara anului 2022, verdele neon este de domeniul trecutului. În sezonul următor va fi în tendințe o nuanță mai naturală, cea a uleiului de măsline. Acest ton bogat va domina probabil categoriile de îmbrăcăminte office, lenjerie intimă, încălțăminte și accesorii, prezic cei de la Coloro și WSGN.

3. Nuanța untului (Coloro: 040-86-20)


Culoarea untului a apărut în colecțiile din toamna anului 2020 și va rămâne în dulapurile noastre timp de mai multe luni. Potrivit Coloro și WGSN, culoarea untului va continua să acopere zona de vestimentație ready-to-wear și se va extinde în zona de lenjerie. Deci, uitați de galbenul electric și căutați câteva piese vestimentare de culoarea untului.

4. Sorbetul de mango (Coloro: 030-67-34)


Din cauza a tot ce se întâmplă acum la nivel global cu toții tânjiim după optimism și bunăstare. Sorbetul de mango - o fuziune delicioasă de portocaliu strălucitor și galben - este nuanța perfectă pentru vremurile noastre, aducând o doză atât de necesară de energie paletelor sezoniere. Nuanța aceasta veselă face deja furori în zona costumelor de baie și în colecțiile de îmbrăcăminte sport. În plus, atunci când o porți te face să te simți ca în vacanță. Și cine nu are nevoie de asta acum?

5. Albastru atlantic (Coloro: 115-35-20)


Bine împământată și liniștitoare, această nuanță de albastru este perfectă pentru elementele vestimentare de bază și pentru ținutele sport. Poate fi puratată în timp ce lucrezi de acasă sau chiar în oraș, fiind completată perfect de accesorii - gândește-te la coliere, ochelari de soare cu perle și brățări suprapuse - pentru un aspect de invidiat.23 afișare0 comentariu