Caută
  • Laura Grosu

4 motive să alegi o haină din blană artificială

Când vine vorba de țesături de înaltă calitate, imitațiile sunt destul de slabe din punct de vedere calitativ. Dar, dacă ne gândim să cumpărăm piese vestimentare din blană, blana artificială ar fi o variantă foarte bună, poate chiar mai bună decât blana naturală.


1. Se curăță ușor


Realizată din fibre sintetice, cum ar fi acrilul sau poliesterul, blana artificială poate fi mult mai ușor de îngrijit decât blana naturală - petele dificilie, cum ar fi cele de vin roșu sau cafea, se duc foarte repede de pe acest tip de material. Este recomandat să utilizezi un program de spălare de maxim 40°C, astfel încât fibrele să nu se distorsioneze. De asemenea, alege să usuci în mod clasic articolele vestimentare realizate din blană artificială, deoarece căldura de la uscătorul de rufe ar putea deteriora fibrele.


2. Are o durată de viață mult mai mare


Comparativ cu blana naturală, blana artificială arăta excelent chiar și după ani de purtare. Culoarea blănii naturale, mai ales dacă a fost vopsită, se poate estompa sau schimba după un an. Dacă sunt realizate în mod optim, fibrele sintetice sunt mai rezistente și pot face față mult mai bine uzurii.


3. Este ușor de depozitat


Blana naturală trebuie curățată profesional și depozitată în anumite condiții, deoarece aceasta se poate deteriora foarte ușor din cauza moliilor și a fluctuațiilor de temperatură și umiditate. Ei bine, blana artificială poate fi depozitată simplu, într-un loc răcoros și uscat toată vara, împreună cu paltoanele și puloverele.


4. Vei arăta fantastic purtând-o!


Haina Camila este disponibilă pe site-ul nostru în 3 mărimi (S, M, L) la prețul de doar 370,00 lei. Aceasta este o piesă vestimentară elegantă, realizată din blană artificială, cu mânecă lungă și căptușeală.
10 afișare0 comentariu