Livrare si retur

Comenzile sunt livrate prin livrare rapidă în termen de 5 zile lucrătoare de la confirmarea plasării comenzilor online. Timpul de livrare al produselor personalizate poate fi de până la 10 zile lucrătoare după ce ați setat toate detaliile.

Livrarea este gratuită pentru comenzile aflate pe teritoriul Romaniei pentru o valoare mai mare de 200 lei.

Când comanda este expediată, clientul primește o notificare prin e-mail, SMS sau telefon.

SCHIMBAREA ȘI RETURNAREA

 

Dacă ați comandat un produs care nu se potrivește sau nu vă place, îl puteți returna în termen de 3 zile lucrătoare de la primire.

Citiți cu atenție informațiile de mai jos pentru a returna un produs:

Înainte de a comanda orice produs, verificați cu atenție informațiile de pe site.

 

În pagina descriere a produsului veți găsi toate informațiile necesare. Dacă doriți mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați prin telefon sau e-mail: atelierteimbrac@gmail.com

 

Dacă totuși trebuie să returnați un produs, acesta trebuie returnat în starea în care a fost livrat, fără urme de uzură. Dacă aceste criterii nu sunt îndeplinite, nu vom putea accepta returnarea dumneavoastra.

Când produsul returnat ajunge la noi, vă vom trimite un e-mail de confirmare. Vom returna valoarea produsului (nu uitați că returnarea produselor este pe cont propriu) în contul dumneavoastra în maxim 14 zile de la data la care ați primit confirmarea prin e-mail că produsul a ajuns la noi.

PRODUSE PERSONALIZATE SAU MODIFICATE

În conformitate cu capitolul II / art.10 din Ordonanța nr.130 / 2000 din 31.08.2000, actualizată la data de 27.12.2008, Atelier Te Imbrac  nu acceptă returul produselor care au fost personalizate conform cerințelor clienților și care să îndeplinească criteriile pe care le solicită ( ajustări, modificări, etc).

Plăți acceptate

  • Facebook
  • Instagram

©2020 Te Îmbrac. Toate drepturile rezervate.